FRI FRAGT VED køb over DKK 250 til pakkeshop i DK - Levering: Fra 1-2 dage!

OM LØWÉN


OM LØWÉN

Tanken om LØWÉN opstod i 2015, da vi en aften overhørte en gruppe kvinder diskutere prisen på deres kosmetik. De var næsten alle enige om, at de ikke ville gå på kompromis med kvaliteten, men fandt efterhånden prisen på kvalitet urimelig høj!

Vi kunne begge nikke genkendende til det, som kvinderne sagde, og vi fik idéen til at undersøge, om det ikke var muligt at lave højkvalitetsprodukter, som befandt sig i et fornuftigt prisleje. Efter mange møder fandt vi samarbejdspartnere, der kunne forstå vores vision om kvalitetsprodukter til en fair pris.  

Efter over et års udvikling var vi sikre! Nu havde vi de første produkter klar, som vi var sikre på, at I ville kunne lide lige så højt som vi selv.

Med rødder i det danske betyder det meget for os, at vores produkter afspejler, hvor vi kommer fra. LØWÉN er derfor en virksomhed, hvor designet er moderne, nordisk og luksuriøst, men det er kvaliteten, der altid er i fokus i vores produkter. Med kvalitet mener vi gode rene råvarer og gode materialer uden kemikalier.

Vi har en ambition om at udvikle LØWÉN til et brand, der er dynamisk, innovativt og som kan tilbyde kvalitetsprodukter i forskellige prisniveauer.

Vi er stolte over, at vi den 1. maj 2017 kunne introducere LØWÉN for alle jer, der holder af kvalitet.

 

 

 

MISSION

Vores mission er at udvikle allergivenlige kosmetikprodukter uden brugen af især parabener og parfume. Vi ønsker, at du kan bruge produkterne, selvom om du er allergiker, gravid, har en sart hud eller blot ønsker at beskytte din hud mest muligt mod kemi. Vi vil gå forrest i forhold til kvaliteten samt skabe kosmetikprodukter, der hjælper med at pleje, styrke eller genopbygge. Derfor vil vi i alle vores produkter altid have mindst tre aktive ingredienser, som gør én eller flere af disse ting for netop dig.

Dertil ønsker vi, at det skal være en oplevelse at købe vores produkter, og vi lægger derfor stor vægt på udvikling af design og emballage, så der er en afspejling af produktets kvalitet i dets design. Vores produkter skal have høj værdi for kunden, og servicen skal overgå forventningerne.

 

VISION

Vores vision er at skabe produkter, som er kendt for deres kvalitet og for at være allergivenlige, så selv du med meget sensitiv hud kan benytte vores produkter. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere og samarbejdspartnere hver dag efterlever vores værdisæt, så vi sammen kan sikre, at vi opfylder kundernes forventninger til vores produkter. Vi arbejder hver dag efter vores værdisæt. Vi tænker kvalitet, stolthed og højt ambitionsniveau ind i alt, som vi laver. Det er lige fra selve produktet til oplevelsen ved at købe vores produkter. Vi er meget ambitiøse om kvaliteten af vores håndværk, og det resulterer i, at vi kan være stolte, af det vi laver.

 

VÆRDIER

PROUD - AMBITIOUS - QUALITY

 

Velkommen

Vi er glade for, at du besøger vores hjemmeside.

Husk, at holde dig orienteret om lanceringer, kampagner samt nye samarbejder. 

Følg os også gerne på Instagram og Facebook.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her: