FRI FRAGT VED køb over DKK 250 til pakkeshop i DK - Levering: Fra 1-2 dage!

Allergivenlig

LØWÉN producerer produkter, der hverken indeholder parabener, paraffin eller parfume. Det betyder, at vores produkter er allergivenlige. Vi ønsker, at du kan bruge produkterne, selvom om du er allergiker, gravid, har en sart hud eller blot ønsker at beskytte din hud mest muligt mod kemi.

 

Allergimærkning, Den Blå Krans

Vi er stolte over, at LØWÉN er de første i Danmark der har fået tildelt allergimærkningen, Den Blå Krans for vores mascaraer. Tryghed for forbrugeren er en vigtig del af vores værdisæt, og Den Blå Krans er en blåstempling af vores allergivenlige makeup

Hver 10. dansker lider af hudallergi overfor blandt andet parfume og konserveringsstoffer, som er nogle de hyppigste indholdsstoffer i makeup. Også personer med nikkelallergi kan opleve gener ved makeup. Makeup med allergimærket Den Blå Krans gør det lettere for allergikere at finde produkter med en lav allergirisiko, og hjælper samtidig forbrugere, der ønsker at forebygge allergi.

Makeup med Den Blå Krans indeholder ikke:

  • Ingredienser, der er kendt for at have en særlig risiko for at give hudallergi
  • Parfume – både naturlige og syntetiske
  • Allergifremkaldende konserveringsstoffer som IPBC, MI og formaldehyd

Forurening med metaller (nikkel, kobolt og krom) er ikke omfattet af deklarationspligten. Derfor kan man som forbruger ikke vide, hvor meget metal et produkt indeholder. Hvis man vælger makeup med Den Blå Krans, er man sikker på, at forureningen med metaller er så lav som muligt. Mængden for hvert metal må således ikke overstige 1 ppm (totalmetal) i produktet.

Velkommen

Vi er glade for, at du besøger vores hjemmeside.

Husk, at holde dig orienteret om lanceringer, kampagner samt nye samarbejder. 

Følg os også gerne på Instagram og Facebook.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her: