FRI FRAGT VED køb over DKK 250 til pakkeshop i DK - Levering: Fra 1-2 dage!

SÅ KOM DAGEN!

12 Maj, 2017

Så kom dagen! Vi er endelig kommet til dagen, hvor vores hjemmeside er åben for jer alle, og hvor har vi glædet os. 

Idéen om at skabe et dansk eksklusivt kosmetikbrand, uden brugen af parabener og parfume, startede for knap to år siden. Det har været en enorm lærerig rejse, hvor vi har mødt en masse kreative og spændende personligheder, som alle har været en stor inspiration for os. Vi har samtidig besøgt storbyer som bl.a. New York, Los Angeles og Milano for at samle inspiration til bl.a. vores design.


Makeup handler selvfølgelig om funktionalitet, men også om det ydre. Det skal være en oplevelse at købe vores produkter, og netop derfor lægger vi også så stor vægt på designet af vores produkter og emballager samt udvælgelsen af materialer.

Kvalitet er en vigtig parameter for os. Det er både i forhold til de materialer og råvarer, vi benytter, designet, der udstråler eksklusivitet og i det hele taget den oplevelse og service, du vil opleve hos LØWÉN. 

Vores første produkter er tre mascaraer, som har hver deres egenskab, men de har det tilfælles, at de alle er fyldt med en masse gode råvarer, som selvfølgelig skal sørge for, at du opnår de smukkeste vipper, men som samtidig også sørger for at pleje dine vipper.

Hvad vi ellers har under udvikling, kan vi ikke komme ind på endnu. Der må I vente i spænding, men I har bestemt en del at se frem til.

Vi ser frem til at dele en masse spændende blogindlæg med jer. Husk I også kan tilmelde jer vores nyhedsbrev samt følge os på Facebook og Instagram.

Løwén inspirationstur    Løwén inspirationstur    Løwén inspirationsturVelkommen

Vi er glade for, at du besøger vores hjemmeside.

Husk, at holde dig orienteret om lanceringer, kampagner samt nye samarbejder. 

Følg os også gerne på Instagram og Facebook.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her: