FRI FRAGT VED køb over DKK 250 til pakkeshop i DK - Levering: Fra 1-2 dage!

På besøg hos vores producent i Milano

12 Maj, 2017

Italien er et af foregangslandene, når vi taler om produktion af kosmetik. Derfor rettede vi hurtigt blikket mod Italien. Vi fandt en virksomhed i Milano, som bl.a. har specialiseret sig i produktion af mascaraer, og derfor var der hurtigt et match.

Vi har valgt at starte ud med mascaraer, da du med en mascara hurtigt kan skabe et smukt udtryk. Med smukke vipper kommer du langt.

Det var meget vigtigt for os at finde en producent, som forstod vores vision om at skabe mascaraer, som er velegnet til det kolde nordiske klima, som nemt kan være hård mod dine vipper. Det vil sige, at den skal pleje dine vipper samtidig med at den sørger for at for give dig smukke vipper.

Alle, der bruger mascara, har en idé om, hvordan de ønsker at netop deres mascara skal være. For os er det vigtigt, at du kan arbejde med din mascara. Det vil sige, at den ikke skal tørre ind med det samme, men det er lige så vigtigt, at du ikke decideret skal stå og vente på at den tørrer.

Vores samarbejdspartner forstod hurtigt vores vision om en god mascara og gik i gang med at udvikle tre forskellige mascaraer lige efter vores ønsker. Alle, der ikke indeholdte parabener og parfume.

Vi fik testet alle mascaraerne på forskellige testpersoner, og tilfredsheden blandt testpersonerne var stor. Vi havde et match og satte derefter produktionen i gang. Nedenfor kan I se lidt billeder fra vores besøg hos leverandøren.

Løwén produktion    Loewen produktion    Loewencph produktionVelkommen

Vi er glade for, at du besøger vores hjemmeside.

Husk, at holde dig orienteret om lanceringer, kampagner samt nye samarbejder. 

Følg os også gerne på Instagram og Facebook.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her: