FRI FRAGT VED køb over DKK 250 til pakkeshop i DK - Levering: Fra 1-2 dage!

Ny Øjenmakeupfjerner ser dagens lys!

13 Juli, 2017

Vi er så glade for at kunne præsentere et nyt produkt for jer alle, nemlig vores helt nye øjenmakeupfjerner. Det er vigtigt for os at vi kan tilbyde et supplerende rense- og plejeprodukt til vores makeupsortiment.

Hvad var så vigtigt for os i en øjenmakeupfjerner?

Her var der flere faktorer der spillede ind. Først og fremmest er alle vores produkter uden parabener, paraffin og parfume.  Derfor finder du selvfølgelig heller ikke disse ingredienser i vores øjenmakeupfjerner. Den er hermed allergivenlig ligesom vores mascaraer.

Dernæst skal den være effektiv. Som så mange andre er jeg tit udmattet, når aftenen går på hæld, og ønsker derfor at min øjenmakeupfjerner skal være effektiv og nem at benytte. For at kunne fjerne al min øjenmakeup, skal jeg blot bruge en lille smule af vores øjenmakeupfjerner på min vatrondel, lade den ligge 5-10 sek. på øjnene og vupti så kan jeg fjerne min øjenmakeup uden besvær.

En anden vigtig faktor er at den selvfølgelig skal være mild og skånsomt, idet ens øjenområde er meget sart og fin. Kombinationen af blandt andet Aloe Vera og vitamin B5 sørger for at berolige øjenområdet ved at tilføre ekstra vitaminer til din hud. Dine vipper og hud vil efterfølgende føles ultrablød og velplejet.

Sidst men ikke mindst så er det altid vigtigt for os at kvaliteten, både findes i de råvarer vi benytter, men så absolut også i det design vi leverer. Designet er enkelt og eksklusivt og med sin afbalanceret lyseblå farve, som changerer smukt med vores genkendelige guldfarve, skulle den gerne fortjene en plads fremme på hylden. Den lyseblå nuance skulle gerne få dine tanker hen på en bounty strand, og det er jo aldrig dårligt ;).

Vi glæder os rigtig meget til at høre, hvad I synes om vores nye øjenmakeupfjerner :).

 

Refreshing - Eye makeup remover, ØjenmakeupfjernerVelkommen

Vi er glade for, at du besøger vores hjemmeside.

Husk, at holde dig orienteret om lanceringer, kampagner samt nye samarbejder. 

Følg os også gerne på Instagram og Facebook.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her: